top of page
  • Writer's pictureSoundBeatsTime

Noaptea Muzeelor si SoundBeatsTime

Sâmbătă seara, pe data de 13.05.2023, Baia Mare și Bastionul Măcelarilor a sărbătorit ca în fiecare an, Noaptea Muzeelor. Am profitat de această oportunitate să aducem proiectul SoundBeatsTime în atenția comunității, în cadrul acestui eveniment la care au participat 1.142 de persoane, de la copii, adolescenți și tineri, până la adulți și seniori.

Cei 7 voluntari ai acestui eveniment ne-au ajutat de asemenea să distribuim peste 500 de magneți și broșe cu imagini din Baia Mare sau chiar Bastionul, lucru ce nu poate decât să ne bucure că munca voluntarilor noștri internaționali anteriori a fost primită cu inima deschisă.



Activitățile acestei seri au fost diverse, precum o mini expoziție de arme în turn, pe când în curtea instituției s-au deschis atelierele meșterilor populari locali, s-a putut admira grădina, precum și pe pergolă s-a aflat o avanpremieră a expoziției Grădina Vie, cât și expoziția noastră despre instrumente muzicale.



Aceasta din urma a fost lansată oficial cu acest prilej, urmând să rămână deschisă pe toată durata verii. Cu ocazia acestei expoziții în care se prezintă 8 instrumente de percuție, 3 cu corzi, 1 cu clape și 1 de suflat, instrumente ce au fost prezentate și în mediul online. Mai mult de atât, expoziția invită la explorarea proiectului și a oportunităților noastre prin punerea la dispoziție a informațiilor despre diferitele platforme conexe proeictului: rețelele de socializare, pagina web și pagina de cursuri gratuite.




Vă așteptăm la Bastion!



Recent Posts

See All
bottom of page