top of page
  • Writer's pictureSoundBeatsTime

Activitati de inchidere a proiectului SoundBeatsTime

Proiectul SoundBeatsTime s-a născut din nevoia sectorului cultural de a avea la dispoziție instrumente și platforme online pentru a-și dezvolta munca și a o împărtăși, după intreruperea mondială cauzată de pandemie. Sectorul cultural a suferit mult din cauza pandemiei, nu pentru că oamenii nu ar fi fost capabili să învețe sau să se adapteze la noul context, ci pentru că acest domeniu nu avea la dispoziție multe instrumente adaptate și disponibile. Așadar, SoundBeatsTime a venit în sprijinul tinerilor cu competențe necesare pentru a obține beneficii financiare din muzică.

Ne apropiem de finalul proiectului SoundBeatsTime cu pași repezi. Am început această călătorie acum 2 ani și iată-ne ajunși la evenimentul ce marchează încheierea finanțării Erasmus+ pentru această inițiativă, cu toate că materialele vă vor rămâne la dispoziție și ulterior.Propunem așadar două întâlniri cu invitați speciali, astfel:

  • 11.05.2023

La evenimentul de diseminare, pe lângă experții în educația adulților din cadrul IREA, Yellow Shirts și GIOSEF Italy va fi prezent și un invitat special, percuționista Sorina Savii, artist al Operei din Timișoara care va susține un workshop interactiv cu instrumente muzicale din materiale reciclabile.

Persoanele interesate de acest atelier practic, sunt invitate la eveniment începând cu ora 18.00, la Universitatea de Vest Timișoara, Sala A11

  • 12.05.2023

La acest eveniment de diseminare, va fi prezent și un invitat special, Poldoore, un producător și DJ belgian, născut în 1988, a cărui muzică este caracterizată prin atmosfera melancolică. Invitatul se va angaja în activități practice alături de elevi.

Persoanele interesate de acest atelier practic, sunt invitate la eveniment începând cu ora 11.00, la Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara.


În cazul ambelor evenimente se vor prezenta toate materialele și activitățile principale realizate în cadrul proiectului, precum și platforma de cursuri gratuite despre producție muzicală, antreprenoriat, antreprenoriat creativ și promovare online.Recent Posts

See All

Comments


bottom of page